Απάντηση στον
ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ
Υπεύθυνος Ύλης Sport Argonafplia

Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο εγώ το διαβάζω. Τι χαζός που είμαι.

Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να τυπώσω τα όσα ωραία και σημαντικά συμβαίνουν στο νομό μου και όχι μόνο, αποφάσισα να πειραματιστώ με την δημιουργία ενός blog περισσότερο για ατομική χρήση και διατήρηση ενός κάποιου προσωπικού αρχείου.

Ακόμη καλά καλά δεν υπάρχει κάποια σταθερή μορφή στο blog και πραγματικά ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ εάν εν αγνοία μου έφερα σε δύσκολη θέση κάποιους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ δημοσιογράφους που βγάζουν το ψωμί τους από αυτή την δουλειά και κατά κάποιον τρόπο θεωρούσα ΦΙΛΟΥΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Εγώ το έχω δηλώσει άλλωστε ότι ούτε επαγγελματίας δημοσιογράφος είμαι, ούτε διεκδικώ το ψωμί κανενός, ούτε συνάδελφος είμαι με κανένα, είτε εντός είτε εκτός εισαγωγικών από αυτόν τον χώρο, ούτε τζάμπα μάγκας.

Επειδή γνωρίζω τις κακοτοπιές και φυλάγομαι από κάτι τέτοια, σε κάθε αναφορά μου πάντα στο κάτω μέρος της κάθε ανάρτησης αναγράφω την πηγή από την οποία προέρχεται.

Μπορεί από την συγκεκριμένη που θα διάβασες φίλε(αν μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ έτσι) Σταύρο Λαμπρούση, να το παρέλειψα ή να μου διέφυγε.

Το να οικειοποιηθώ κάτι το οποίο δεν είναι δικό μου ποτέ δεν το έκανα και ούτε πρόκειται να το κάνω, για τον απλούστατο λόγο δεν μου το επιτρέπουν οι αρχές με τις οποίες μεγάλωσα και γαλουχήθηκα και δεν συγκαταλέγομαι στους “ανθρώπους” αυτής της κατηγορίας. Άλλωστε δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση.

Είμαι άλλος άνθρωπος εγώ. Μάλιστα αν κοιτάξεις λίγο προσεχτικά στη δεξιά μεριά του blog έχω αναρτήσει gadget με το blog στο οποίο εργάζεσαι.

Επίσης καμία μα καμία σχέση δεν έχω με το blog που αναφέρεις στο δημοσίευμα.

Εν κατακλείδι ευχαριστώ για την διαφήμιση – αν και δεν χρειαζόταν, δεν την έχω ανάγκη -. Μιας και “έστω ένας πλέον γνωρίζει” όπως έλεγε ο αείμνηστος Λυκούργος Κομίνης, (από τα ιερά τέρατα της σύγχρονης Ελληνικής δημοσιογραφίας) σε κάποια σεμινάρια που έτυχε να παρακολουθήσω όταν ήμουν νέος, θα πρέπει να είμαι ακόμη πιο προσεχτικός και αν άθελά μου μπήκα σε ξένα χωράφια. ζητώ και πάλι ΣΥΓΝΩΜΗ.

 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Αθανάσιος Αρμπερώρης

Υ.Γ. Παρακαλώ όπως φιλοξενηθεί η απάντησή μου και στο δικό σας blog.

 

Create AccountLog In Your Account